Τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα για δασικές πυρκαγιές»

Τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα για δασικές πυρκαγιές».

1. Στο πλαίσιο της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, προβήκαμε στη δημιουργία τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος.

2. Το εν λόγω μήνυμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Σώματος www.fireservice.gr, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter (διακριτικό “Πυροσβεστικό Σώμα”) στο Facebook και στο Youtube με όνομα προφίλ “Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας”.

3. Παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να κοινοποιηθεί το τηλεοπτικό μήνυμα στο κοινό μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Ο Διοικητής

(τ.σ.υ.)

Ιωάννης Απ. Ράπτης

Πύραρχος

Απόφαση μετάδοσης τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις