Άνοιξε χθες για το κοινό το Υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στη Σάμη.

Το χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής μας, των επαγγελματιών με μπροστάρη των Σύλλογο Εμπόρων Σάμης ο «Γιαλός», της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, θυμίζουμε επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, για άμεση κατάθεση δύο εκατομμυρίων Ευρώ  από τα αποθεματικά της Περιφέρειας, με το άνοιγμα του υποκαταστήματος στη Σάμη.

Σήμερα το πρωί επισκεφθήκαμε το υποκατάστημα και μιλήσαμε με τον διευθυντή κ. Ανδρέας Αμίτση. Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή του κόσμου, μας δήλωσε πως η αιτία δημιουργίας ΕΤΕ στη Σάμη, ήταν: Το κλείσιμο του υποκαταστήματος στην παραλιακή του Αργοστολίου και η γεωγραφική θέση της Σάμης, που εξυπηρετεί ένα μεγάλο κοινό, από το Φισκάρδο έως και το Πυργί.

1-DSC_7277

Ανδρέας Αμίτσης. Διευθυντής υποκαταστήματος της Ε.Τ.Ε. στη Σάμη.

Η τράπεζα θα παρέχει όλες  τις συναλλαγές συν ασφάλειες και POS, εκτός από δάνεια.  Μόνο εξυπηρέτηση δανείων θα γίνεται.

Στο ΑΤΜ, εκτός από αναλήψεις, θα μπορεί κάποιος  να κάνει και καταθέσεις, πληρωμές ΔΕΚΟ κλπ.

Δείτε στο video που ακολουθεί, την μικρή συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας,  του Διευθυντή κ. Ανδρέα Αμίτση,

Τάσος Καβαλλιεράτος.

https://samikefalonias.wordpress.com

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις