Σκύλοι που βοηθούν, αλλάζουν ζωές παιδιών και ενηλικών με αναπηρία

Το Toms Flagship Thessaloniki, το echarity.gr και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Nina service dogs”, σας προσκαλούν την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και κατά τις ώρες 19:00-21:00, στον χώρο των Toms Flagship Thessaloniki, Τσιμισκή 22, για να γνωριστούμε με τους σκύλους βοηθούς που αλλάζουν ζωές παιδιών και ενηλικών με αναπηρία, σύνδρομα και διαταραχές αλλά και ατόμων τρίτης ηλικίας με άνοια.

Στον αγαπημένο δικό μας και δικό σας χώρο, του Toms Flagship Thessaloniki, σας περιμένουμε με ένα συγκινητικό σεμινάριο, παράλληλα με μια ανθρωπιστική δράση, καθώς συγκεντρώνουμε εξοπλισμό, παιχνίδια και τροφές για δύο σωματεία υποστήριξης ζώων. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε το έργο του Ranch-Eros στην Εύβοια και του φιλοζωικού σωματείου αδέσποτων Έδεσσας, Respect Animals.

Αν έχετε εξοπλισμό που σας έχει περισσσέψει από το κατοικίδιο σας, φέρτε τον, για να το χαρίσουμε σε ζώα που τα έχουν ανάγκη.

Η είσοδος είναι δωρεάν!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις