Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης στο Αργοστόλι

Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό, Λαογραφικό, Ιστορικό Σύλλογο“Το Ριφόρτσο” Κεφαλληνίας και Ιθάκης το δωρεάν Σεμινάριο Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 στο σπίτι του Δασκάλου στο Αργοστόλι.

Το σεμινάριο αποτελούνταν από δύο 3ωρες ενότητες.

Η 1η ενότητα ασχολήθηκε με τη συντήρηση βιβλίου και των ζωγραφικών έργων σε χαρτί, σε ύφασμα και στο βιβλίο. 

Η 2η ενότητα ασχολήθηκε με τη συντήρηση βυζαντινών εικόνων καθώς και τοιχογραφιών.

Ευχαριστούμε την κ. Κυριακή Λέντζη για την παρουσίαση του σεμιναρίου καθώς και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας και Ιθάκης για την παραχώρηση του χώρου.

Ο Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Ιστορικός Σύλλογος “Το Ριφόρτσο” Κεφαλληνίας και Ιθάκης πάντα ενεργός στα πολιτιστικά δρώμενα ετοιμάζει και άλλες δράσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις