Δημιουργία ομάδας Κ17 και συμμετοχή στην Β’ τοπική κατηγορία ΕΠΣΚΙ από τον ΠΑΣ Αναγέννηση

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΟΣ Κ 17 ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΤΗΝ Β’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ.Κ.Ι

ΑΠΟ ΤΟ Π.Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Π.Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο ΕΥΓΕΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΣΘΛΗΜΑ Β’ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Κ.Ι ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Α’ ΚΑΙ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ (DROP OUT) ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ!!!

TO ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ (ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ-ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ)

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (1 ΜΗΝΑ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (9 ΜΗΝΕΣ).

Η ΟΜΑΔΑ Κ17 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ Π.Α.Ε.

(ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Α.Κ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ)

Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΟΣΤΕΡ 20-25 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟΥ 2001-2002-2003-2004.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ UEFAA

SMARTFOOTBALL COACH LEVEL-1

****ΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ*****

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΕΓΓΡΑΦΕΣ

6951179139

Fb Christos papanastasatos

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΚΑΘΩΣ

ΚΑΙ

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ

Π.Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις