Ο αθλητής του ΝΟΑ Χαρίλαος Τσιμπούκης στα Ιωάννινα για εκπαίδευση με την Εθνική Ομάδα

Το Δ.Σ. του ΝΟΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι μετά τις μετρήσεις που έγιναν στους αθλητές μας του τμήματος Κωπηλασίας η Ομοσπονδία και συγκεκριμένα το τμήμα ανάπτυξης επέλεξε όπως κάθε χρόνο 16 αθλητές από όλη την Ελλάδα μέχρι 13 ετών και μέσα σε αυτήν την ομάδα βρίσκεται ο αθλητής μας Τσιμπούκης Χαρίλαος ο οποίος μεταβαίνει στο κωπηλατικό κέντρο των Ιωαννίνων και θα παραμείνει εκεί από την Παρασκευή 13 έως την Τετάρτη 18 Ιουλίου και θα εκπαιδευτεί με τους προπονητές της εθνικής ομάδας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή αρχή.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την συμβολή τους ως προς την μεταφορά του αθλητή προς τον αθλητικό χώρο και την επιστροφή του.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις