Σε λειτουργία το νέο πάρκινγκ 117 θέσεων στο αεροδρόμιο “Άννα Πολλάτου”

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Κυριακή 08.07.2018 έχει τεθεί σε λειτουργία ο χώρος στάθμευσης του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου». Από τις συνολικά 187 θέσεις για ΙΧ, οι 117 διατίθενται ελεύθερα στο κοινό ενώ οι υπόλοιπες 70, εξυπηρετούν τις εταιρείες ενοικίασης οχημάτων.

Ο χώρος είναι φωτιζόμενος κατά τη διάρκεια της νύχτας . Τη μεταφορά του κοινού από το χώρο στάθμευσης προς τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου εξυπηρετεί λεωφορείο 20 θέσεων, το οποίο λειτουργεί από τις 5 το πρωί ως τις 12 το βράδυ και εκτελεί δύο δρομολόγια ανά ώρα.

Η αφετηρία του δρομολογίου είναι η είσοδος του τερματικού σταθμού (terminal) και το τέρμα του η είσοδος του χώρου στάθμευσης, όπου υπάρχει υπόστεγο και καθίσματα για το κοινό που αναμένει την άφιξη του λεωφορείου.

Σημειώνεται ότι η απόσταση του χώρου στάθμευσης από τον τερματικό σταθμό είναι περίπου 3 χιλιόμετρα και η χρονική διάρκεια της μεταφοράς υπολογίζεται στα 10 λεπτά».

Στη διάθεσή σας,

Marianna Giatrakou
Account Executive

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις