30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μια ακόμα επεισοδιακή εκπομπή με βασικό καλεσμένο τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τζωρτζάτο και πολλές παρεμβάσεις. Για μια ακόμα φορά, βασικό θέμα η καντίνα του Μύρτου.

Και ενώ είχε αρχίσει ο κος Τζωρτζάτος να εκθέτει τις απόψεις του για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει η καντίνα, ξαφνικά υπήρξε παρέμβαση από κάτοικο της περιοχής (τον κο Γάσπαρη), ο οποίος για μια ακόμα φορά τόνισε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο αρμόδιος α/δήμαρχος, Μιχάλης Γάκης και επιβεβαίωβσε ότι η καντίνα θα λειτουργήσει (υπήρχε πληροφορία που δεν ήταν διασταυρωμένη).

Στην συνέχεια παρέμβαση ζήτησε ο κος Μιχάλης Γάκης, ο οποίος τόνισε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει η καντίνα του Μύρτου και ότι την ανέλαβε εταιρία από την Αθήνα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

 

 www.cosmos965.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις