Η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου στο 3ο συνέδριο της Ελληνικής Φιλαρμονικής Εταιρείας

Η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου θα συμμετάσχει στο 3ο συνέδριο της Ελληνικής Φιλαρμονικής Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στον Τύρναβο από 13 έως 16 Ιουλίου 2018. Το μουσικό σώμα θα εκπροσωπήσουν 35 νεαροί μουσικοί, ο αρχιμουσικός Χαράλαμπος Μακρής και ο γραμματέας του Δ.Σ. Ιωσήφ Β. Λουκέρης.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, που έχει θέμα “Ελληνικές Φιλαρμονικές: αναβάθμιση και ανάδειξη του ρόλου τους”, θα πραγματοποιηθεί master class διεύθυνσης ορχήστρας, έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα 190 χρόνια της στρατιωτικής μουσικής και τελική συναυλία με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των Φιλαρμονικών Ληξουρίου, Καλαμαριάς και Τυρνάβου υπό τη διεύθυνση του Mo Andrea Loss, καλλιτεχνικού διευθυντή του Istituto Superiore Europeo Bandistico. 
Ευχαριστούμε την ναυτική εταιρεία Ionion P. και την κοινοπραξία Ionian Sea Ferries για την δωρεάν μεταφορά και το δήμο Κεφαλλονιάς και ιδίως τον αντιδήμαρχο κ. Γ. Κατσιβέλη για τις ενέργειές του προς κάλυψη των εξόδων της μετακίνησης.
Από το Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις