23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Επίσκεψη Γερμανού δημοσιογράφου στην Κεφαλονιά

ΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ‘’AboveBeyond” για τις Γερμανόφωνες Χώρες, πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική αποστολή  με τον Γερμανό δημοσιογράφο κ. Tom Melzer από 19 έως 23 Ιουνίου.

Ο κ. Melzer, γράφει σε πληθώρα θεματικών περιοδικών τουριστικού περιεχομένου της Γερμανίας, όπως το “Lonely Planet” και το “Reise Welt” και οι εντυπώσεις τις οποίες απεκόμισε από την επίσκεψη του στο νησί μας προϊδεάζουν ότι σύντομα θα έχουμε πολύ θετικά δημοσιεύματα.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ευχαριστεί το ξενοδοχείο “White Rocks” (κ. Πέτρος Ψαλίδας) για την ευγενική προσφορά της φιλοξενίας και το Γραφείο “CBR rent a car” για την προσφορά αυτοκινήτου.

Από αριστερά ο Προϊστάμενος Τμήματος Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας-Ιθάκης κ. Μηνάς Κλαουδάτος, κ. Tom Melzer με τη σύζυγο του και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Γαλιατσάτος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Γαλιατσάτος αποχαιρετά τον κ. Tom Melzer και τη σύζυγο του στο ξενοδοχείο “White Rocks”, που φιλοξενήθηκαν.

  Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις