Το κτηματομεσιτικό γραφείο Diamantis Real Estate στο νέο περιοδικό της Fraport

To κτηματομεσιτικό γραφείο Diamantis Real Estate που εδρεύει στην Κεφαλονιά, φιλοξενήθηκε πρόσφατα στις σελίδες του νέου περιοδικού της Fraport. Οι δραστηριότητες του γραφείου αφορούν ολόκληρο το νησί της Κεφαλονιάς, αλλά και της Ιθάκης, ενώ το χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό ακινήτων όπως επίσης και όλους του τύπους αυτών, από κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά μέχρι και οικόπεδα και αναλαμβάνει την αγοραπωλησία και μίσθωση ακινήτων. Η φιλοσοφία του γραφείου είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, είτε αυτός είναι αγοραστής είτε πωλητής, σεβασμό στις επιλογές του και αξιοποίηση του ακινήτου ή των μετρητών που διαθέτει, με εχεμύθεια και προ παντός ειλικρίνεια.
 
Το Diamantis Real Estate αποτελεί το μοναδικό κτηματομεσιτικό γραφείο της Κεφαλλονιά στο οποίο έγινε αφιέρωμα από τη Fraport, όπου μέσα από τη συνέντευξη του ιδρυτή, Γιώργου Διαμαντή, γίνεται μία εξαίρετη προσπάθεια προβολής του νησιού αλλά και του Real Estate. 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις