Με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Πόρο το διήμερο βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Βελτίωση υγείας και ζωής»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Πόρο Κεφαλονιάς 8-9 / 7/ 2018 διήμερο βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Βελτίωση υγείας και ζωής».

Το σεμινάριο οργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αντιμετώπισης του Στρες (ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ) με ομιλήτρια την πρόεδρό του γιατρό Δρ Ελένη Τσουκαλή.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο φιλόξενο ξενοδοχείο Καλυψώ, ευγενική προσφορά του ιδιοκτήτη κου Ανδρέα Πετράτου.

Στο σεμινάριο αναπτύχθηκαν οι επιδράσεις του στρες στον ανθρώπινο οργανισμό και ο ρόλος των συναισθημάτων στη δημιουργία των ασθενειών, καθώς και η σωστή ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους. Μετά από συζήτηση που ακολούθησε, έγινε άσκηση χαλάρωσης και διαχείρισης συναισθήματος, στην οποία πήραν μέρος όλοι οι παρευρισκόμενοι με επιτυχία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις