Πανελλήνιες νίκες για το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΑ

Το τμήμα κωπηλασίας του Ν.Ο.Α. συμμετείχε στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που διεξήχθει στην Μυτιλήνη από την Πέμπτη 28 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 29 στον κόπλο Γέρας.

Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές. Ο δικός μας σύλλογος ενώ ήταν προγραμματισμένος-προετοιμασμένος να συμμετέχει με 15 παιδιά τελικά αναχώρησε με 11 λόγω προσωπικών προβλημάτων. Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό καλές συνθήκες σε ικανοποιητικό στίβο 1.000 μ. με ασφάλεια. Η φιλοξενία ήταν άριστη εκτός ενός μικρού λάθους των διοργανωτών κατά την μετακίνηση μας με το πλοίο προς την Μυτιλήνη, το οποίο ευτυχώς αποκαταστάθηκε.

Οι μικροί μας αθλητές έμειναν ενθουσιασμένοι, έκαναν νέους φίλους και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη συνάντηση μας. Απέδειξαν ότι είναι μια καινούρια «φουρνιά» με καλά στοιχεία  και με ευρύ μέλλον. Ήταν όλοι αγαπημένοι και υπήρχε αλληλεγγύη και αθλητικό πνεύμα, κάτι που οφείλεται στην οργάνωση και εμπειρία του ομίλου μας και του προπονητή μας που υπήρξε αθλητής μας.

Ευχαριστούμε τους γονείς που μας συνόδεψαν και προσέφεραν χέρι βοηθείας στο μακρινό ταξίδι που κάναμε. Ευχαριστούμε την εταιρία Kefalonian Lines για την διευκόλυνση στην έκδοση των εισιτηρίων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις