Συνελήφθησαν συνολικά (7) επτά άτομα για διάφορα αδικήματα κατά την διάρκεια αστυνομικών έλεγχων στην Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν συνολικά (7) επτά άτομα για διάφορα αδικήματα κατά την διάρκεια αστυνομικών έλεγχων στην Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα, κατά την διάρκεια συντονισμένων ελέγχων αστυνομικών κλιμακίων των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας, σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά επτά (7) άτομα, πέντε (5) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί , για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής σχεδίου προληπτικής αστυνόμευσης με στόχο την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την οδική συμπεριφορά, την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικότερα ενεργειών που επηρεάζουν αρνητικά το κλίμα ασφάλειας των τουριστικών περιοχών του νησιού.

Ενδεικτικά οι συλλήψεις αφορούσαν την παράνομη κατοχή δύο (2) κυνηγετικών όπλων, την κατοχή και πώληση προϊόντων παραεμπορίου, την οδήγηση χωρίς άδειας ικανότητας οδηγήσεως καθώς και την στέρηση αδεία εργασίας υπαλλήλου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον κατά την διάρκεια των ελέγχων πρόληψης επικίνδυνων οδηγικών ενεργειών βεβαιώθηκαν (27) συνολικά παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., μεταξύ των οποίων για μέθη, για την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας, για την μη χρήση ζώνη ασφαλείας και προστατευτικού κράνους.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν (5) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, για στέρηση αδείας λειτουργίας, βιβλιαρίου υγείας, αδείας μουσικής και αδείας εργασίας και κατασχέθηκαν συνολικά (2) κυνηγετικά όπλα και (127) προϊόντα παραεμπορίου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις