Ο ΚΑΟ ανεβαίνει κατηγορία για 3η συνεχόμενη χρονιά

Μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα της B’ ΕΣΚΑ-Η και τη συγχώνευση δύο πατρινών ομάδων (Α.Ε. Αγυιάς και Αίολος Αγυιάς)  ο ΚΑΟ ανεβαίνει κατηγορία για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Έτσι λοιπόν από τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Κεφαλληνιακού θα αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑ-Η. Σίγουρα άλλη μια επιτυχία για το σύλλογο και ακόμα μεγαλύτερη άμα σκεφτεί κανείς ότι η άνοδος επιτεύχθηκε με μηδενικό budget παικτών.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες  που με μοναδικά κίνητρα  την αγάπη για το μπάσκετ και το σύλλογο κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση. Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά στην Α2 κατηγορία θα γίνει βασιζόμενος στις αρχές που έχει θέσει η διοίκηση από την ίδρυση του σωματείου.

Εκ του ΔΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις