Με επιτυχία η 5η δράση της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης στον Βοτανικό Κήπο με θέμα «θαμμένα δεδομένα : πειράματα με το χώμα»

Η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το « Ίδρυμα Φωκάς- Κοσμετάτος» πραγματοποίησε χθες το απόγευμα 5/7/ στο Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς την 5η δράση της καλοκαιρινής εκστρατείας με τίτλο: Τα « θαμμένα δεδομένα : πειράματα με το χώμα»

Οι εμψυχώτριες Ευαγγελία Μουλίνου – Σιούτη, Ειδ. Προσχολικής Αγωγής και η Αλεξάνδρα Στελλάτου, Περιβαλλοντολόγος, οδήγησαν τα παιδιά στα μυστικά, μοσχοβολιστά μονοπάτια του βοτανόκηπου, και με συνοδεία τους ήχους των βατράχων της πράσινης λιμνούλας τους έδειξαν την τεχνική της κομποστοποίησης και όλοι μαζί έφτιαξαν τον δικό τους σβόλο ( χώμα πηλό νερό και σπόρους) και με τη δική τους φροντίδα θα περιμένουν να φυτρώσει ένα νέο μικρό φυτό, οι πιο μικροί μας φίλοι ς έφτιαξαν όμορφους σελιδοδείκτες από ξερά φύλλα του κήπου, γιατί υπάρχουν πολύ περισσότερα ….. χρήσιμα πράγματα απ΄ ότι νομίζουμε κάτω και μέσα στο χώμα και το έδαφος!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις