Επιστολή του Σωματείου Ταξί “Άγιοι Ανάργυροι” στον Αντιπεριφερειάρχη

Κύριε Αντιπεριφεριάρχα ευχαριστούμε για την κατανόηση που δείξατε κ δείχνετε με τρόπο αλληλέγγυο στον κλάδο μάς κι σαν αριστερός υποστηρίζετε την ανώνυμη εταιρία του ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς με τέσσερα δρομολόγια στο Ξι, για πες μας σήμερα κύριε Αντιπεριφεριάρχα πόσα καράβια ήρθαν μέσα στον κόλπο του Αργοστολίου και πόσα αεροπλάνα έχουν προσγειωθεί στον αερολιμένα Κεφαλλονιάς..??
Έρχεται Αύγουστος κ ευτυχώς που είναι έτοιμος ο υπέροχος δρόμος για την Ανωγή για να εξυπηρετήσουμε οι χιλιάδες επισκέπτες μας! Και θέλουμε να σας κάνουμε κ μια ερώτηση που ξέρετε να που ξέρετε κ υπογράψετε συμβάσεις του ΚΤΕΛ, για εμάς είναι τόσο βαρύς ο στύλος σας κύριε Αντιπεριφεριάρχα να υπογράψετε την σύμβαση για να μπορούμε να ερχόμαστε στα λιμάνια κ στο αεροδρόμιο; από την στιγμή που είναι Κεφαλλονιάς.
Σας περιμένουμε το 2019 να έρθετε στην πλατεία του Ληξουρίου εσύ κ’ ο περιφερειάρχης να μας ανακοινώσετε το πρόγραμμα σας!!
Σωματείο ταξί” Άγιοι Ανάργυροι”

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις