Συνεχής η παρουσία των Ιονίων Νήσων στο Γερμανόφωνο τύπο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων  “Abovebeyond” για τις Γερμανόφωνες Χώρες, τα Ιόνια Νησιά τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν συνεχή παρουσία στον έντυπο και ηλεκτρονικό  τύπο των Χωρών αυτών.

Αυτό επιτυγχάνεται κατά κύριο λόγο με επιτόπιες επισκέψεις των δημοσιογράφων στα νησιά μας, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρουν τις εμπειρίες των.

Παραθέτουμε 8 δημοσιεύσεις από τούς προηγούμενους μήνες του 2018.

Κάθε δημοσίευση, αρχικά έχει το όνομα του μέσου (εφημερίδας, περιοδικού ή ιστοσελίδας, το όνομα του δημοσιογράφου, την ημερομηνία και τον  αριθμό των αντιτύπων κυκλοφορίας, καθώς και τα ονόματα των νησιών στα οποία αναφέρεται).

  Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Barbara_March 2018_clipping

bergwelten.com_March 2018_clipping

bild.de_February 2018_clipping

comewithus2_April 2018_clipping

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις