Συνεχίζεται στα Φραγκάτα σήμερα το Kefalonia Gym Festival

30o Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους
Kefalonia Gym Festival
Anna Pollatou”

Αργοστόλι, 30 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις 3 παρουσιάσεις των ομάδων του 30ου Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που έγινε στο Ληξούρι χθες βράδυ. Ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό μας παρουσίασαν όμορφα προγράμματα για σχεδόν 2 ώρες και κατάφεραν να μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Την έναρξη της παρουσίασης κήρυξε ο αντιδήμαρχος Ληξουρίου κος Γιώργος Κατσιβέλης, ο οποίος ετοίμασε και μια έκπληξη για τα 30 χρόνια του Φεστιβάλ, ενώ στις ομάδες μοιράστηκαν τοπικά δώρα και προϊόντα.

Και σε αυτή την εκδήλωση παρευρέθηκε η Βαρβάρα Φίλιου, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε και με τους συμμετέχοντες!

Όμορφες χορευτικές φιγούρες, παιδικές φωνές, χρώματα και πολύ κέφι είναι αυτά που χαρακτηρίζουν κάθε στιγμή του Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που συνεχίζεται σήμερα Σάββατο στα Φραγκάτα, με μια ακόμα παρουσίαση η οποία ξεκινά στις 20.00, ενώ στη συνέχεια σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» έχει στηθεί ένα ολόκληρο κεφαλονίτικο γλέντι προς τιμή των ομάδων.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς. Συνδιοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας και ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση έχει την άδεια της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Σας περιμένουμε!!!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας:

http://kefalonia-gymfestival.gr

Από το Γραφείο Τύπου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις