Σήμερα η έναρξη του 30ου Kefalonia Gym Festival

Λόγω των καιρικών συνθηκών η Τελετή Έναρξης θα διεξαχθεί στο Θέατρο Αργοστολίου “Ο Κέφαλος” και όχι στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.
Στις 19.00 θα γίνει κανονικά η ενημέρωση αρχηγών αποστολών και συνέντευξη τύπου στο θέατρο Αργοστολίου.
Στις 20.30 θα διεξαχθεί η παρέλαση των αθλητικών τμημάτων από την Πλατεία Καμπάνας προς το θέατρο Αργοστολίου.
Στις 21.30 θα ξεκινήσει η Τελετή Έναρξης.
Η εκδήλωση θα είναι κλειστή για το κοινό λόγω της μικρής χωρητικότητας του θεάτρου και μόνο οι αποστολές θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελετή έναρξης μέσα από τo facebook page της διοργάνωσης στις 21.30. Το Link της μετάδοσης θα αναρτηθεί στη σελίδα λίγη ώρα πριν από την έναρξη.
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

 

30ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους
Kefalonia Gym Festival
Anna Pollatou”

Αργοστόλι, 28 Ιουνίου 2017

 


Όλα είναι έτοιμα για το 30ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που φέτος θα έχει επετειακό χαρακτήρα και θα φιλοξενήσει σημαντικές ομάδες από την Ελλάδα, αλλά και τη Βουλγαρία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, τη Σλοβενία και τη Λιθουανία

Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει στο Αργοστόλι την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 20.30, με την καθιερωμένη παρέλαση των ομάδων που ξεκινάει από την πλατεία Καμπάνας και καταλήγει στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου. Εκεί, ακολουθεί στις 21.30 η τελετή έναρξης.

Μια μέρα αργότερα, την Παρασκευή 29 Ιουνίου πηγαίνουμε στο Ληξούρι, όπου στις 20.00 θα γίνει η πρώτη παρουσίαση των ομάδων, ενώ το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 20.00 θα συνεχιστεί το Φεστιβάλ με την δεύτερη παρουσίαση στα Φραγκάτα. Εκεί, ο καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά ένα παραδοσιακό γλέντι προς τιμήν των ομάδων!

Όπως κάθε χρόνο η διοργάνωση κορυφώνεται την Κυριακή 1 Ιουλίου με την κεντρική εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, στις 18.00, όπου όλες οι ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια μοναδική παρουσίαση με πολύ κέφι, παιδικές φωνές, όμορφες χορογραφίες και κινήσεις.

Παράλληλα, το καθιερωμένο beach party το πρωινό της Κυριακής στο COSTA COSTA θα προσφέρει μερικές ακόμα όμορφες αναμνήσεις στους φετινούς συμμετέχοντες!!!

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς ενώ η διοργάνωση έχει την άδεια της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Βαρβάρα Φίλιου, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής και ο Βλάσης Μάρας, Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Σας περιμένουμε!!!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://kefalonia-gymfestival.gr

Από το Γραφείο Τύπου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις