Με επιτυχία το 17ο τουρνουά «Γεώργιος και Μάρη Βεργωτή» στα Κουρκουμελάτα

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, διοργάνωσε με επιτυχία για 17η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά «Γεώργιος και Μάρη Βεργωτή».

Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο ανοιχτό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Κουρκουμελάτα, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τη μνήμη των μεγάλων ευεργετών, οι οποίοι έκτισαν το γήπεδο.

Οι μικροί αθλητές έδειξαν τις ικανότητές τους στο μπάσκετ και ακολούθως έγιναν οι απονομές, τις οποίες έκαναν, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ και μέλος του Ιδρύματος «Βεργωτή» Θανάσης Μουίκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Γεωργόπουλος και Νίκος Σκλάβος, καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεταξάτων Αντώνης Αυγουστάτος.

O ΑΣΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΚΕΔΗΚΕ καθώς και το Ίδρυμα «Γ & Μ Βεργωτή» για την συνδιοργάνωση του τουρνουά.

Και του χρόνου!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις