23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

“Art & Style” Dance Studio: Kαλοκαιρινή χορευτική παράσταση ‘Στοιχεία Ανθρώπου’ στις 8 Ιουλίου

Όλα έτοιμα για την μεγαλύτερη χορευτική παράσταση του καλοκαιριού.
Η βραβευμένη ‘Art & Style’ Dance Studio Γαλιατσάτου Όλγα όπως κάθε χρόνο, πρόκειται να παρουσιάσει την καλοκαιρινή χορευτική της παράσταση ‘Στοιχεία Ανθρώπου’ στις 8 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο ‘Γεράσιμος Σκλάβος’ στη νέα μαρίνα Αργοστολίου (Μπαστούνι).

Στην παράσταση συμμετέχουν όλοι οι μαθητές από την ηλικία των 3 ετών έως τους ενήλικες. Θα παρουσιαστούν χορογραφίες με έντονα στοιχεία από γνωστά Μιούζικαλ αλλά και παιδικών παραμυθιών σε όλα τα είδη χορού που διδάσκονται όπως Μουσικοκινητική αγωγή, Μοντέρνο-Contemporary, Jazz, Latin, Αργεντίνικο Tango, Ballroom ευρωπαϊκοί, εναέριος χορός σε στεφάνι, Pole dancing, η γνωστή ομάδα Μαζορετών cheerleaders της κας Γαλιατσάτου με νέα ακροβατικά.
Ιδιαίτερη θα είναι η παρουσίαση χορογραφιών στο Κλασσικό Μπαλέτο από επαγγελματίες χορευτές του είδους, της κορυφαίας αναγνωρισμένης επαγγελματικής σχολής της Ελλάδας του κου Χατζιάρα Αλέξανδρου σε ρεπερτόριο, όπως Λίμνη των Κύκνων, Κουρσάρος, Ωραία Κοιμωμένη κ.α..

Ο τίτλος της παράστασης αφορά το 2ο μέρος, αναφορά στο σύγχρονο χορό όπου μέσα από χορογραφίες καταπιάνεται με ένα κοινωνικό και επίκαιρο θέμα, θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για τα θετικά στοιχεία της ανθρώπινης υπόστασης.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους όπως πάντα.
Ώρα έναρξης 20:30.

Μια μικρή γεύση από το θέμα του 2ου Μέρους της παράστασης ‘Στοιχεία Ανθρώπου’ στο παραπάνω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=VDG6Y-M6akg&feature=youtu.be

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις