Συνεργασία Δήμου Κεφαλλονιάς με την UNESCO

Σε προγραμματισμένη συνάντηση στα Κεντρικά Γραφεία της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Μαρία-Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου-Τζιτζικώστα, είχε σύσκεψη με τον Α/Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Κεκάτο για θέματα συνεργασίας του Δήμου Κεφαλλονιάς με την UNESCO. 

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν οι προοπτικές ένταξης του Αργοστολίου στο Παγκόσμιο Δίκτυο Πόλεων Μάθησης της UNESCO (UNESCO Global Network of leathing cities) και η ανάπτυξη περαιτέρω δράσεων  συνεργασίας, μεταξύ των οποίων και η επαναδραστηριοποίηση του τοπικού Ομίλου.

Στη συνέχεια η Υπεύθυνη Γραμματείας κα Χριστίνα Μπουλακάκη ενημέρωσε αναλυτικά για όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που πρέπει αναλυτικά να ακολουθηθούν. 

Ο κ. Κεκάτος ευχαρίστησε την κα Πρόεδρο για την τιμητική συνεργασία και την παραλαβή του Τόμου Προσωπικοτήτων της UNESCO και προσέφερε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου.

Γραφείο Επικοινωνίας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις