Ο Δήμος βραβεύει την εθελόντρια και φιλόζωη Τζόυ

την προσεχή Παρασκευή 22/06 ο Δήμος Κεφαλλονιάς θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» ,στις 19.00 ,την Τζόυ μας,την Ολλανδέζα εθελόντρια μας που μας τιμά με την συνεχή τριετή παρουσία της στο νησί μας,προσφέροντας απλόχερα την ανιδιοτελή αγάπη της προς τα αδέσποτα του νησιού μας,εργαζόμενη κάθε μέρα ,όλη μέρα ,όλο το χρόνο ,κοντά μας στο πρόχειρο καταφύγιο μας.
Η Τζόυς συμμετέχει ακόμη στο ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ,όπου γνωρίζετε με την διδασκαλία των Ελληνικών και Κεφαλλονίτικων χορών ,ενώ μαθαίνει να μιλά και να γράφει την Ελληνική γλώσσα.
Η παρουσία της κοσμεί το νησί μας και ο Δήμος ανταποδίδει την αγάπη της για τη Κεφαλλονιά μας με την ειδική αυτή τελετή..
Είναι σημαντικό για αυτή την κοπέλα να είμαστε όλοι παρόντες για να της πούμε με την φυσική μας παρουσία το δικό μας ευχαριστώ…
να μην λείψει κανείς…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις