33 άτομα συνελήφθησαν στην Κεφαλονιά για διάφορα αδικήματα

Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων

Πραγματοποιήθηκαν (129) συλλήψεις για αδικήματα που αφορούν την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, την διάθεση ειδών παραεμπορίου, την κατάληψη αιγιαλού, την ηχορύπανση

Βεβαιώθηκαν (82) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (576) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας , πραγματοποίησαν εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον κατά το χρονικό διάστημα 08 έως και 17 Ιουνίου 2018.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται βάση συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού που εφαρμόζεται για την προστασία των τουριστικών περιοχών μεγάλης επισκεψιμότητας από παραβατικές συμπεριφορές που αφορούν φαινόμενα μικροκλοπών, διαρρήξεων παραθεριστικών κατοικιών, παράνομης πώλησης ειδών παραεμπορίου, την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την οδηγική συμπεριφορά.

  • Συγκεκριμένα στην Κέρκυρα συνελήφθησαν (34) άτομα, μεταξύ των οποίων (3) για ναρκωτικά, (1) για κλοπή, (3) για μέθη, (1) για ηχορύπανση.

Βεβαιώθηκαν (329) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οι οποίες ενδεικτικά αφορούσαν (11) για μέθη, (9) για ταχύτητα, (4) για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, (6) για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και (24) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

  • Στην Ζάκυνθο συνελήφθησαν (38) άτομα για αδικήματα που αφορούσαν στην κατοχή ναρκωτικών ουσιών (1), για διάθεση ειδών παραεμπορίου (6), για ηχορύπανση (4), για μέθη (4) καθώς και για άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν (12) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (87) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μεταξύ των οποίων (21) για στέρηση άδειας οδηγήσεως, (13) μη χρήση προστατευτικού κράνους και (12) για μέθη

  • Στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (33) άτομα, από τα οποία ξεχωρίζουν (3) για ναρκωτικά, (1) για κλοπή, (2) για μέθη.

Διαπιστώθηκαν (38) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και (81) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας μεταξύ των οποίων (5) για στέρηση άδειας οδηγήσεως, (10) μη χρήση προστατευτικού κράνους και (8) για μέθη.

  • Στην Λευκάδα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (24) άτομα, από τα οποία ξεχωρίζουν (3) για ναρκωτικά, (2) για κλοπή, (4) παρεμπόριο, (1) για ηχορύπανση.

Βεβαιώθηκαν (79) παραβάσεις του Κ.Ο. Κ από τις οποίες (3) για μέθη, (10) για ταχύτητα, (4) για μη χρήση προστατευτικού κράνους και (8) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις