Το Επιμελητήριο ευχαριστεί την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης και ο πρόεδρός του, Σταύρος Σπαθής, ευχαριστούν το Δ.Σ. και τα μέλη της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά για την βοήθειά τους στην έκθεση «Ημέρες Θάλασσας» που έγινε στον Πειραιά.

Το Επιμελητήριό μας φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Αδελφότητας, όπου οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα προϊόντα που παράγει η γη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην πρόεδρο του Δ.Σ. Μαριολένη Νεοφύτου για την άψογη συνεργασία που είχαμε, αλλά και στο μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη Κεφαλονιάς, Στέλλα Βουτσινά, που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο αυτής της συνεργασίας. Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης και η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά θα συνεργαστούν ξανά στο μέλλον με απώτερο σκοπό την προώθηση των προϊόντων που παράγουν τα νησιά μας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις