Εικαστική έκθεση Gastronomy & Art 2, En Kefalinia Restaurant-Εγκαίνια αύριο Τρίτη 12 Ιουνίου

Με το άνοιγμα της καλοκαιρινής μας σεζόν έχουμε την χαρά να μοιραστούμε μαζί σας μια μοναδική εμπειρία στον χώρο μας, που συνδυάζει με επιτυχία το γκουρμέ γαστρονομικό στοιχείο με αυτό της ανώτερης εικαστικής τέχνης από την εικαστική ομάδα Syros Open Art Studios προσφέροντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε μια εξαίσια γαστρονομική πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων. Με αυτό το μεγάλο ταξίδι της τέχνης καταφέραμε να ενώσουμε την γαστρονομική αλληλουχία με τον ειρμό και την καλαισθησία των εικαστικών τεχνών πραγματοποιώντας έτσι με αυτό τον τρόπο την ουσιαστική σύζευξη των δύο νησιών της Σύρου και της Κεφαλονιάς.

Οι εξαίρετες αυθεντικές γεύσεις του “En Kefalinia Restaurant” δένουν ιδανικά με τις αποχρώσεις των καλλιτεχνικών καμβάδων των καλλιτεχνών της ομάδας Syros Open Art Studios κάνοντας έτσι τα έργα αναπόσπαστο κομμάτι με τον χώρο.

Αισθήσεις που στροβιλίζονται στον αέρα διεκδικούν τις δικές τους επιβεβαιώσεις σε ένα αιθέριο περιβάλλον γεμάτο από αγνά στοιχεία της φύσης που αφήνονται στο περίτεχνο παιχνίδι του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ λίγα αργότερα οι ίδιες εικόνες πρόκειται να αποτελέσουν τα βασικά υλικά σε μελλοντικές γαστρονομικές επιτυχίες.

Σε αέναη σχέση με την αρμονία, καλαισθησία, αισθητική, αλλά και την εναρμονισμένη αντίθεση, θα ανακαλύψουμε έργα αξιόλογων καλλιτεχνών που αγαπούν να εξελίσσονται μέσω της τέχνης, καθώς πειραματίζονται και επιδιώκουν πάντα ένα ιδανικό αποτέλεσμα μέσα από την αμφίδρομη σχέση υλικού, μέσου δημιουργίας και έμπνευσης.

Στην εικαστική έκθεση Gastronomy & Art 2 , En Kefalinia Restaurant συμμετέχουν ονομαστικά οι εξής καλλιτέχνες από την ομάδα Syros Open Art Studios με τους παρακάτω τίτλους έργων : Mastoris Kostas – ” Symbols in gastronomy” Lisbeth Kvaerndrup -“Lemon juice” Rachel Gozlan – “Une petite histoire de mutons (sans mots) ” Michelle Balcon- “Pomegranate” Angela Brisnovali – “Still life with fruit on Moroccan table” Margarita Terzi – “Traditional tastes 2 ” Paulina kar – “Gastronomy Basics”.

Σας περιμένουμε με χαρά, στα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν στις 12/11/2018 και ώρα 20:00μμ στο “En Kefalinia Restaurant” στην Λακήθρα Κεφαλονιάς (στον κεντρικό δρόμο της Λακήθρας) για ένα αρμονικό ταξίδι στην γεύση και την τέχνη το οποίο παράλληλα θα συνοδεύεται και με μια live performance από την Μαργαρίτα Τερζή καλλιτέχνιδα μέλος της ομάδας μας!

Διάρκεια έκθεσης έως και 30 Ιουνίου.

Με εκτίμηση, Τίνα Μάμαλη Επιμέλητρια εκθεσης Curator Manager of the group Open Art Studios

Γεωργία Τοτόλου Ιδιοκτήτρια “Εν Κεφαλληνία”

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις