Την 4η θέση κατέκτησε ο Κεφαλληνιακός Α.Ο. στα play offs

Την Κυριακή 03/06 ο Κεφαλληνιακός ταξίδεψε στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Γαλλήνης σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογική σημασία. Η ομάδα μας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες  και τελικά έχασε με 72 – 55.
Στην πρώτη του χρονιά στη Β’ ΕΣΚΑ-Η ο ΚΑΟ κατάφερε και μπήκε στα play – offs, διεκδίκησε την άνοδο και τελικά τερμάτισε στην 4η θέση (προβιβάζονται 3 ομάδες). Μέσα από αρκετές δυσκολίες, τραυματισμούς και αποχωρήσεις κατά την διάρκεια της σεζόν  η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει καλό μπάσκετ βασιζόμενη σε ντόπιους έμπειρους παίκτες και σε παιδιά από τις ακαδημίες της. Η φετινή σεζόν μας έδειξε τις αδυναμίες μας και μας βοήθησε αρκετά στο να καταλάβουμε και τις δυνατότητες μας και το αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι είναι θετικό.
Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες, μικρούς και μεγάλους, για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά την διάρκεια της σεζόν, όλους τους χορηγούς μας που μας  βοηθούν  οικονομικά από τη μέρα της ίδρυσης μας αλλά και όλον τον κόσμο που στηρίζει και  βρίσκετε κοντά στην ομάδα μας.
Ο Κεφαλληνιακός έχει ήδη αρχίσει τον προγραμματισμό του για όλα τα αγωνιστικά και μη τμήματα του βασιζόμενος πάντα στις αρχές που είχε θέσει από την ίδρυση του συλλόγου.

Το μπάσκετ είναι εδώ!!!

Εκ του ΔΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις