Ξεκινάει τα δρομολόγια για Ζάκυνθο το “Alexandra L” της Kefalonian Lines

Η οικογένεια της Kefalonian Lines είναι πολύ περήφανη αφού το 2ο γρηγορότερο πλοίο του Ιονίου,-το «αδελφικό» του Nissos Kefalonia -και ολοκληρωτικά ανανεωμένο Alexandra L. πραγματοποιεί σήμερα κιόλας τα πρώτα του δρομολόγια από Κυλλήνη για Πόρο και Ζάκυνθο, αντικαθιστώντας το «Ζάκυνθος 1».

Το νέο πλοίο, που εμφανίζει εντυπωσιακή μετασκευή και το οποίο χαρακτηρίζουν η πολυτέλεια και η ταχύτητα, είναι 102 μέτρα, μπορεί να μεταφέρει έως 800 επιβάτες και έχει μέγιστη ταχύτητα τα 19 μίλια.

Ας ευχηθούμε καλές θάλασσες ,καλά ταξίδια και ένα μπράβο σε όσους συνετέλεσαν για αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα όλες αυτές τις μέρες!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις