Δήμος Κεφαλονιάς: Αποχαιρετισμός στη Μαίρη Γιαννουλάτου

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε με αισθήματα ευγνωμοσύνης την μεγάλη αρχόντισσα της Άσσου, Μαίρη Γιαννουλάτου, στο ταξίδι της “Φυγής” με την βεβαιότητα ότι το δυσαναπλήρωτο κενό θα αποτελεί το μνημείο σεβασμού προς την οικογένεια Γιαννουλάτου που όσο και αν πρωταγωνίστησε στην διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα ποτέ δεν αφαίρεσε από την καρδιά της,  την φροντίδα, την έννοια και την προσφορά στην γενέτειρα Άσσο.

Θερμά Συλλυπητήριά στα παιδιά, τα εγγόνια και όλους τους συγγενείς της αείμνηστης Μαίρης Γιαννουλάτου και ας είναι η δια βίου πορεία της  φωτεινό παράδειγμα Αανθρωπισμού και προσφοράς για όλους μας.

Αλέξανδρος Παρίσης  
Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

Παναγής Κοκκόλης

Εντεταλμένος Σύμβουλος Ερύσου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις