Ήρθαν στην Κεφαλονιά τα πυροσβεστικά αεροπλάνα PZL

Έφτασε σήμερα το κλιμάκιο της ΜΑΕΔΥ με δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη PZL Μ18Β στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, όπου και την φετινή αντιπυρική περίοδο ως περίπου ως τα μέσα Οκτωβρίου, θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στα νησιά μας.

Τα αεροπλάνα αν και με αρκετά χρόνια υπηρεσίας, συμβάλουν καθοριστικά κατά την αντιπυρική περίοδο, αφού ως μέσα αρχικής αντίδρασης βρίσκονται γρήγορα πάνω από τις εστίες των πυρκαγιών και πολλές από αυτές περιορίζονται εν τη γενέσει τους πριν εξαπλωθούν και πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Εμείς να τους ευχηθούμε καλές προσγειώσεις και ελπίσουμε η πολιτεία επιτέλους να μεριμνήσει ώστε να ανανεωθεί ο στόλος της ΜΑΕΔΥ με νεότερα και πιο σύγχρονα αεροσκάφη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις