Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για τις Πανελλήνιες

Είναι κοινό πια να λέμε στις μαθήτριες και τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις ότι ακόμη κι αν αποτύχουν, δεν χάθηκε τίποτε, ούτε φυσικά τελείωσαν οι ευκαιρίες στη ζωή τους…

Είναι αλήθεια όμως, γιατί τελικώς αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια για να πετύχεις αυτό που αγαπάς. Όταν μάλιστα αυτή η προσπάθεια είναι συνεχής, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει και η επιτυχία, ως φυσική συνέπεια.

Καλή δύναμη λοιπόν σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που δίνουν τη δική τους μάχη για μια θέση σε ένα τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης!

Με ηρεμία, πρόγραμμα, δημιουργικό διάβασμα και την απαραίτητη ξεκούραση οι προσπάθειες χρόνων είναι σίγουρο ότι θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

 

ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις