Δεύτερη η Αντριάννα στον αγώνα του Μετσόβου στα 40 χλμ.

Την Κυριακή  3/6  πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο το UrsaTrail, συνολικού μήκους 40χλμ. με 2.700μ. υψομετρικής διαφοράς. Στον συγκεκριμένο αγώνα, που εντάσσεται στις SKYRUNNERSSERIESείχαν εγγραφεί 416 άτομα, έτρεξαν 377 και τερμάτισαν 344.( Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και 23 γυναίκες). Παράλληλα διεξήχθη και ο αγώνας των 20 χιλιομ.στον οποίον είχαν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 704 άτομα!

Στις γυναίκες ήρθε 2η(και 54η στη γενική κατάταξη) η ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ με 5:40, ενώ πρώτευσε η Μαρία Μάλαϊ με 5:34 και  τρίτη τερμάτισε η Χρ. Τζήμα.

Στους άνδρες και στην ίδια απόσταση πρώτος τερμάτισε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος που κατέρριψε το προηγούμενο δικό του ρεκόρ διαδρομής , με δεύτερο τον Δημήτρη Σελέτη και τρίτο τον Βαγγέλη Νούλα.

Ευχαριστούμε θερμά τους ΧΡΥΣΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας που είναι :

  • Ο MYTHOS + ESTIASIS και ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΡΟΜΠΟΛΑΣ-που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πάμε πουθενά!

Και  την ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΡΜΑΤΟΥΡΓΙΑ «ΑΤΣΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ» Ε.Π.Ε. όπως και το «ΣΟΥΛΑΤΣΟ» για την άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκριση

Ευχαριστούμε ,επίσης, το ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ που μας μετέφερε «απέναντι», τον κ. Γ.Βαρτελάτο, φυσικοθεραπευτή , για την πολύτιμη βοήθεια και τους διοργανωτές των αγώνων για την άψογη φιλοξενία!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις