«ΤΣΕΚ-ΑΠ» στη Σάμη από τον Αλέξη Μοσχονά

Στη Σάμη βρίσκεται ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξης Μοσχονάς που κάνει «τσεκ-απ» σε ζητήματα που αφορούν στο Λιμενικό Ταμείο μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο Σάμης Βασίλη Κοκκόση.

Πολύ καλά πάνε τα πράγματα για τον τουρισμό της Σάμης φέτος, όπως προκύπτει από την επίσκεψη του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Αλέξη Μοσχονά.

Όπως βλέπετε και από τις φωτο το λιμάνι είναι «φούλ» στα κότερα κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα έσοδα του Λιμενικού Ταμείου καθώς ο Μάιος εμφάνισε σούπερ αύξηση 48% σε σχέση με πέρσι!

Όπως μας είπε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου διαπίστωσε ότι όλα δουλεύουν «ρολόι» στη Σάμη και οι επαγγελματίες είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την μέχρι σήμερα φετινή κίνηση

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις