Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ώρα τελικού για τον ΑΣΚ!

ΑΣΚ- ΝΕΟΛ: Την Τετάρτη 6/6 ο τελικός της Α1 ΕΣΚΑ-Η στο Αργοστόλι είναι κεφαλονίτικη υπόθεση!

Η μεγάλη ώρα για τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, αλλά και για το Κεφαλονίτικο μπάσκετ γενικότερα έφτασε!

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» θα διεξαχθεί ο πρώτο τελικός των πλέει οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Ο ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει τον ΝΕΟΛ, σε έναν τελικό που είναι αποκλειστικά Κεφαλονίτικη υπόθεση και μόνο χαρά μας δημιουργεί αυτή η ευτυχής συγκυρία!

Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό και να χειροκροτήσουν τις ομάδες μας, που έδειξαν πόσο σημαντική πρόοδο έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια και έφτασαν σε σημείο να κυριαρχούν στην υψίστη των κατηγοριών της ΕΣΚΑ-Η.

Ο ΑΣΚ βρίσκεται στο 2-0 με τον ΝΕΟΛ (από τους αγώνες τους στην κανονική περίοδο) και θέλει μία νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ευχή είναι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το απολαύσουν όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις