Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου στην Πάτρα

Αναχωρεί σήμερα 2 Ιουνίου η αποστολή της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου, για την συμμετοχή της στο Χορωδιακό Φεστιβάλ της Ναυπάκτου όπου είναι αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη και για τη συναυλία της στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο, μαζί με τους Κεφαλονίτες της Πάτρας.

Στις 3 Ιουνίου 2018 στις 9:15 μμ , η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου θα παρουσιάσει στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας ένα μουσικό – χορωδιακό πρόγραμμα με τραγούδια από την Κεφαλονιά και τα Επτάνησα , αλλά και σύγχρονα Ελληνικά τραγούδια . Διευθύνει ο μαέστρος της Σπύρος Θεοτοκάτος .

Μαζί με την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου θα εμφανιστεί και το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου των ‘Εν Πάτραις Κεφαλλήνων’. Ο σύλλογος ΤΩΝ Κεφαλονιτών της Πάτρας συνδιοργανώνει την εκδήλωση , που έχει και την στήριξη και της Περ. Εν. Κεφαλονιάς της ΠΙΝ.

Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται με προσκλήσεις , που διατίθενται από τον σύλλογο . Για την κάλυψη των εξόδων και την οικονομική ενίσχυση της χορωδίας και μαντολινάτας θα δίνονται για την πρόσκληση 10 Ε.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6944623280 Ρωσσέτος – Γεράσιμος Λούζης