Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του Μουσείου Ληξουρίου-Θα στεγαστεί εκεί η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη

Είδηση έβγαλε με μία τοποθέτησή του στο facebook ο Αντιδήμαρχος Παλικής Γιώργος Κατσιβέλης. Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του Μουσείου Ληξουρίου και σε λίγο καιρό θα στεγαστεί εκεί η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη. Διαβάστε τι έγραψε ο Αντιδήμαρχος Παλικής:

«Άλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκε για το Εικαστικό Εργαστήρι Ληξουρίου της ΚΕΔΗΚΕ με την καθιερωμένη πλέον έκθεση που φέτος απέδειξε ότι η πορεία είναι ανοδική και κάθε χρόνο το επίπεδο πιο υψηλό.
Είναι σπουδαίο επίτευγμα για τον τόπο μας να παρακολουθούν μαθήματα εικαστικών 80 περίπου μαθητές!!!
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ για την προσπάθεια , τη συμμετοχή και τη συνεργασία την ΚΕΔΗΚΕ , τα παιδιά και τους γονείς , αλλά κυρίως τη δασκάλα των παιδιών , Εικαστικό κ.Μαρία Σαουλίδου η οποία με το υψηλό επίπεδο ως καλλιτέχνης αλλά και την αξεπέραστη επαφή που έχει με τα παιδιά είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας!!
Στο Μουσείο που φιλοξενείται το εικαστικό εργαστήρι ήδη οι εργασίες αποκατάστασης από τις ζημιές των σεισμών ολοκληρώθηκαν και σε λίγο καιρό θα στεγαστεί η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη.
Ευχή όλων να ολοκληρωθούν σύντομα τα διαδικαστικά από πλευράς Υπουργείου Παιδείας και να τελειώσει η μεταφορά.
Πρόθεση όλων είναι η δραστηριότητα αυτή να συνεχιστεί και του χρόνου και να αγκαλιάσει τις δραστηριότητες της Ιακωβατείου προκειμένου ο πολυχώρος του Μουσείου να αποτελέσει μια εστία μελέτης , ανάδειξης της ιστορίας και λαογραφίας του τόπου μας και συνάμα παραγωγής Πολιτισμού !!!»

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις