«Επιτυχή παρουσία του Δήμου Κεφαλλονιάς στο 3ο Φόρουμ EUSAIR στην Ιταλία»

«Επιτυχή παρουσία του Δήμου Κεφαλλονιάς στο 3ο Φόρουμ EUSAIR στην Ιταλία»

Με επιτυχία έληξαν οι εργασίες του 3ου Φόρουμ EUSAIR που πραγματοποιήθηκε στις 24-25 Μαΐου στο Benedicitine του San Nicolo l ‘Arena που βρίσκεται στην Catania της Ιταλίας. Τον Δήμο Κεφαλλονιάς εκπροσώπησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος. 

Το 3ο Φόρουμ EUSAIR επικεντρώθηκε στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στα δίκτυα μεταφορών και ενέργειας στην περιοχή EUSAIR και κατά τη διάρκεια των συνεδρίων του συζητήθηκαν οι μηχανισμοί χρηματοδότησης και για τους τέσσερις πυλώνες της στρατηγικής που έχει επιλεγεί – μπλε ανάπτυξη, σύνδεση της περιφέρειας, περιβαλλοντική ποιότητα και βιώσιμος τουρισμός.

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση της συνεργασίας και των εταιρικών σχέσεων μεταξύ όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αδριατικής-Ιονίου.

Τέλος, κάθε χρόνο το Φόρουμ προσελκύει μεγάλες προσωπικότητες από την περιοχή Αδριατικής –Ιονίου, για να μοιραστούν τις απόψεις τους, να ενισχύσουν την υπάρχουσα συνεργασία ή να οργανώσουν τη μελλοντική συνεργασία τους.

Γραφείο Επικοινωνίας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις