Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 30 Μαϊου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ 2018

Συνάδελφοι και συναδέλφισες , η καταστροφική πολιτική που ακολούθησαν και ακολουθούν οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις , μας έχουν οδηγήσει ήδη σε αδιέξοδο. Το αίμα του δοκιμαζόμενου λαού το στράγγιξαν πληρώνοντας Τραπεζίτες , ΔΝΤ και ΕΚΤ. Ο δρόμος που μας οδηγούν είναι κακοτράχαλος, ολισθηρός και επικίνδυνος. Ακόμα πιο επικίνδυνη όμως είναι η λογική όσων πιστεύουν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν με ψεύτικες υποσχέσεις βολεμένων πολιτικών , ελπιδοκάπηλων συνδικαλιστών και πουλημένων διαχειριστών κάθε λογής εξουσίας.

Εξουσίες κάθε λογής συνθλίβουν καθημερινά τους λαούς όλων των χωρών.

Κόντρα σε αυτές σηκώνουμε το ανάστημα μας με ενότητα και αγώνα.

Το ζητούμενο λοιπόν τώρα για όποιον αισθάνεται τα νύχια αυτής της πολιτικής δεν είναι ο διάλογος με τον λύκο αλλά πως θα τον πετάξουμε έξω από το μαντρί.

Ο Σύλλογος μας συμμετέχει και στηρίζει την απεργία και σας καλεί όλους να συμμετέχετε.

Η Διοίκηση του Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις