Ο Μαύρος ο «Θεός» στο κλειστό με τα παιδιά του ΑΣΚ!

O Θωμάς Μαύρος, λατρεύτηκε ως «Θεός» από τους ποδοσφαιρικούς οπαδούς, δεν παύει ωστόσο να προκαλεί δέος η παρουσία του και να είναι εξαιρετικά αγαπητός και στους … μπασκετικούς!

Ο ζωντανός θρύλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ο οποίος βρέθηκε στο νησί μας για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του “Ποιος, Ποιος, Ποιος, ο Μαύρος «Ο ΘΕΟΣ» “ βρέθηκε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελο Κωνσταντάκη, έκανε «έκπληξη» στους μικρούς αθλητές του ΑΣΚ!

Μάλιστα, ο Θωμάς Μαύρος, εκτός από το ότι φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, τους μίλησε για το πώς το ταλέντο σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά να κάνουν έναν αθλητή να ξεχωρίσει!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις