ΝΟΔΕ: Δεν θα δεχτούμε να «φύγει» κανένα τμήμα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων από την Κεφαλονιά.

Μετά την ανακοίνωση για την συνάντηση του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου, σήμερα στο Υπουργείο, με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, κ. Βασίλη Χρυσικόπουλο και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, κ. Ιωάννη Δραγώνα, καθώς και την ξαφνική ανακοίνωση συνέντευξης τύπου για τα ζητήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λευκάδα ανάμεσα στον κ. Γαβρόγλου και τον Δήμαρχο του νησιού, κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, δηλώνουμε σε όλους τους τόνους:

Δεν θα δεχτούμε να «φύγει» κανένα τμήμα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων από την Κεφαλονιά.

Δεν θα δεχτούμε «τετελεσμένα» στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων στο Ληξούρι.

Δεν θα δεχτούμε «εν κρυπτώ» συζητήσεις ούτε πρακτικές «ξαφνικού θανάτου».

Θα είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε πιθανή προσπάθεια ή απόφαση υποβάθμισης των τμημάτων του ΤΕΙ στην Κεφαλονιά.

Τέλος, αναμένουμε τον Υπουργό Παιδείας και στην Κεφαλονιά, για μια ολοκληρωμένη συζήτηση, παρουσία όλων των φορέων, για τα προβλήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η Εκπαίδευση στο νομό μας.

ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις