Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τον Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε ο προκριματικός αγώνας Γ ‘ Περιφέρειας στην κατηγορία παγκορασίδων που διεξήχθη στο ΠΕΑΚ Πατρών. Οι μικρές αθλήτριες του Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ πήραν την πρόκριση για τον τελικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 23-24 Ιουνίου κατακτώντας σημαντικές θέσεις.

Συγκεκριμένα η Ποδηματά Αγγελική κατέκτησε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο, η Χριστίνα Κατσαμπίρη κατέκτησε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο και η Θεοφανία Τάψα την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο.

Τα μεγαλύτερα κορίτσια του συλλόγου Μαριέτα Τοπολλάι και Μαριλένα Τριάντου συμμετείχαν στο 1ο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Irini Cup” που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Χαλκίδα και τα πήγαν εξαιρετικά. Η Μαριέτα Τοπολλάι κατέκτησε στην κατηγορία της την 1η θέση στην μπάλα, την 1η θέση στο σχοινάκι και την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό και η Μαριλένα Τριάντου κατέκτησε στην κατηγορία της την 4η θέση στο σχοινάκι και την 8η θέση στην μπάλα.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και τις προπονήτριές τους Μποζένα Μπαρτκόβσκα και Ευαγγελία Στραβάκου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις