Πολύ καλή εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό για τις Κεφαλονίτισσες αθλήτριες

Ολοκληρώθηκε ο προκριματικός αγώνας Γ’ Περιφέρειας στην κατηγορία παγκορασίδων που διεξήχθη χθες στο ΠΕΑΚ Πατρών. Οι μικρές μας αθλήτριες πήραν την πρόκριση για τον τελικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 23-24 Ιουνίου κατακτώντας σημαντικές θέσεις.
Συγκεκριμένα η Ποδηματά Αγγελική κατέκτησε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο, η Χριστίνα Κατσαμπίρη κατέκτησε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο και η Θεοφανία Τάψα την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στις προπονήτριές τους Μποζένα Μπαρτκόβσκα και Ευαγγελία Στραβάκου.

Ολοκληρώθηκε ο προκριματικός αγώνας Γ ' Περιφέρειας στην κατηγορία παγκορασίδων που διεξήχθη χθες στο ΠΕΑΚ Πατρών. Οι μικρές μας αθλήτριες πήραν την πρόκριση για τον τελικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 23-24 Ιουνίου κατακτώντας σημαντικές θέσεις. Συγκεκριμένα η Ποδηματά Αγγελική κατέκτησε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο,η Χριστίνα Κατσαμπίρη κατέκτησε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο και η Θεοφανία Τάψα την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο.Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στις προπονήτριές τους Μποζένα Μπαρτκόβσκα και Ευαγγελία Στραβάκου.

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Επτανήσων στις Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις