Ζωγραφιές στον περιφερειακό δρόμο Πόρου-Παραστάσεις αρχαίας Ελλάδας;

Ζωγραφιές στον περιφερειακό δρόμο

Τι σκαρώνει πάλι ο φίλος μας ο Σολωμός στον περιφερειακό δρόμο του Πόρου; Σύμφωνα με τα λεγόμενά του κυρίου αντιδημάρχου πρόκειται για καλλιτεχνικά έργα που θα αναβαθμίσουν τον περιφερειακό δρόμο του Πόρου. Μία ομάδα από το πανεπιστήμιο της Αμερικής έχουν έρθει αφιλοκερδώς με την καθοδήγηση της κυρία Σοφίας Καγκάδη για να ζωγραφίσουν με την τεχνική ’’γκραφιτι’’ παραστάσεις αρχαίας Ελλάδος. Έχουν  αρχίσει οι προεργασίες ούτως ώστε τα τοίχωμα να είναι καθαρά για να μπορέσω να ζωγραφίσουν.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε για την γέφυρα του Πόρου, που  έχουμε γίνει κουραστική για αυτό το θέμα, αλλά θα συνεχίσουμε μέχρι να αποκτήσουμε αυτό που μας ανήκει. Ο κύριος Σολωμός μας ανέφερε τις ενέργεια που έχει κάνει εγγράφως προς στην αρμόδια υπηρεσία  να γίνει μία γέφυρα σταθερή τσιμεντένια διπλής κατεύθυνσης για οχήματα και για πεζούς έπος έχει σχεδιαστή σε κάποια προηγούμενη προμελέτη, δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει  καμία απάντηση από τους αρμοδίους,  ας ελπίζουμε στην βοήθεια του κυρίου αντιδημάρχου Σπύρου Σολωμού για την αντικατάσταση τις μπαλωμένης γέφυρας.

Γεώργιος Μεταξάς     επ/πρόεδρος  Σ Ε Δ  Δ ‘’ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ ‘’

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις