Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 29 Μαϊου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 12η τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου), στις 29 Μαΐου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης και παραλαβής σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 219 του ν. 4412/2016.

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

  1. Aποδοχή αίτησης χρηματοδότησης και υποβολή αίτησης χρηματοδοτησης για την εκτέλεση του έργου: «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Κεφαλλονιάς» Π/Υ 187.900,00 ευρώ για την συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις».

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

  1. Έγκριση κανονισμού λειτουργίας κοιμητηρίων Δήμου Κεφ/νιάς (αρ. 5/2018 απόφαση της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ)

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Ηλίας Κουρκουμέλης

  1. Έγκριση της αριθμ. 20/2018 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ σχετικά με τροποποίηση του κανονισμού των εμποροπανηγύρεων του Δήμου Κεφ/νιάς.

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Η. Κουρκουμέλης

  1. Έγκριση 2ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ» (ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ)(αρ.38/18 απόφαση Δ.Σ της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ)

ΕΙΣ: Πρόεδρος ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ κ. Α. Κωνσταντάκης

  1. Έγκριση 3ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ» (ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ)

ΕΙΣ: Πρόεδρος ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ κ. Α. Κωνσταντάκης

  1. Έγκριση 5ης αναμόρφωσης – τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού Δήμου Κεφ/νιάς οικ. έτους 2018 (αριθμ. 143/2018 απόφαση Οικ. Επιτροπής).

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

  1. Λειτουργία 3ου θερινού σχολείου Φυσικής – Αστροφυσικής σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και το Τοπικό Παράρτημα Κεφαλληνίας

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Ε. Κεκάτος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις