Ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα για τον άτυχο 62χρονο ψαρά στην Παλική

Ενημερώθηκαν απογευματινές ώρες χθες οι Λιμενικές Αρχές Κεφαλονιάς και Λευκάδας για περιστατικό 62χρονου αγνοούμενου κολυμβητή στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κεφαλονιάς.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του ανωτέρω από ελικόπτερο της Π.Α., ελικόπτερο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικό Τ/Χ σκάφος, ιδιωτικό καταδυτικό συνεργείο, δύο (02) παραπλέοντα πλοία καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Ο 62χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από ιδιώτες δύτες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πλατιάς Άμμου και Αγίας Ελένης Παλικής Κεφαλονιάς και μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Αργοστολίου και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση , παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις