30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Στην Κεφαλονιά ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων για τη σύσκεψη με θέμα «Έργα Π.Ε. Ιθάκης»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Κεφαλονιά ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων για τη σύσκεψη με θέμα «Έργα Π.Ε. Ιθάκης»

Στην Κεφαλονιά μετέβη, χθες, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, προκειμένου να παραστεί, σήμερα το πρωί, σε ευρεία σύσκεψη με θέμα «Έργα Π.Ε. Ιθάκης»

Στη σύσκεψη, που ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί και λαμβάνει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Κεφαλονιάς, συμμετέχουν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας , ο Έπαρχος Ιθάκης Σπύρος Τσιντήλας, όπως επίσης στελέχη, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Ε. Κεφαλονιάς.

Να σημειωθεί ότι η σύσκεψη στην Κεφαλονιά ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23-04-2018, αλλά λόγω της παρουσίας του Περιφερειάρχη, την Τρίτη, στα δικαστήρια, για την εκδίκαση της μηνύσεως που κατατέθηκε εναντίον του δημάρχου Κέρκυρας, από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Τεμπλονίου, για παράβαση περιβαλλοντολογικών διατάξεων, η σύσκεψη στην Κεφαλονιά μεταφέρθηκε να διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 24-05-2018.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις