Π. Βαγγελάτος: Έδωσα εντολή στο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή στην εφημερίδα “Ημερήσιος”

Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με τα δημοσιεύματα. Βλέπω όμως ότι αυτό δεν μπορεί να πλέον να γίνει. Είμαστε στο χώρο των κατασκευών από το 1985 και κανένας και τίποτα δεν μας έχει χαριστει. Έχουμε δουλέψει σκληρά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι οι ψευτοτσαμπουκαδες δεν είναι το στυλ μου και όσο για το μπουκαρισμα στην εν λόγω εφημερίδα υπάρχει σχετικό ηχητικό που το έχει ο δικηγόρος μου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πίσω από όλα αυτά κάποιοι κρύβονται και ο υπόγειος πόλεμος που δέχομαι έχει πρόσωπο για μας. Έδωσα εντολή στο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή στην εφημερίδα Ημερισιος.

Με την οικογένειά παρούσα μου επιστολή θέλω να το κάνω γνωστό σε όλους ότι επιθυμώ να ασκηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες σε βάρος της εφημερίδας καθώς τα δημοσιεύματα θίγουν τόσο το πρόσωπο μου όσο και την εν λόγω εταιρεία μου. Τα παραπολιτικα παιχνιδια και οι δημοσιογραφικες ασυλίες που νομίζουν ότι έχουν δεν με ακουμπούν.

Απευθύνομαι στην ελληνική δικαιοσύνη που είναι η αρμόδια αρχή να θέσει τέλος σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να σπιλώσουν πρόσωπα και επιχειρήσεις. Δεν φοβάμαι τον κύριο παπαδατο ούτε και κάθε άλλον κύριο. Και κάνω γνωστο στον στον κύριο αυτόν ότι είμαι από τους ανθρώπους που δεν σκυβουν το η προσκυνάνε τον οποιοδήποτε που πιστεύει ότι μπορεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο το λόγω της Τετάρτης εξουσίας. Δεν έχω πλέον σκοπό να ασχοληθώ άλλο. Ευχαριστώ.

Υ. Γ Λογω της οικονομικής κρίσης και της κρίσης στο χώρο της οικοδομής ασχοληθήκαμε και με άλλες δραστηριότητες με γνώμονα την επιβίωση μας μέσα σε αυτή την λαίλαπα. Ευχαριστώ και πάλι….
Παναγης βαγγελατος Ο. Ε
ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις