«Βόμβα» Φλωράτου: Έχει δίκιο ο Μοσχονάς-«Αδειάζει» τα «παρα-site» ο Δ/Σ της Αντιπολίτευσης

Με μία πεντακάθαρη τοποθέτησή του ο δημ. σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς Θ. Φλωράτος «αδειάζει» τα τοπικά «παρα-site» ως προς την επίθεση που έχουν εξαπολύσει σε βάρος του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Αλέξη Μοσχονά.

Ειδικότερα ο κ. Φλωράτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Δ. Αλοίζο αναγνώρισε χωρίς περιστροφές το σημαντικό έργο που παράγει ο Α. Μοσχονάς κατά τη θητεία του ενώ απαξίωσε την κακόβουλη και συκοφαντική τακτική συγκεκριμένων τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Είναι γεγονός πια ότι σιγά-σιγά αρχίζει να ορθώνεται ένα μέτωπο λογικής και σοβαρότητας απέναντι στα φαινόμενα πολιτικής παράνοιας που έχουν αναπτυχθεί στο νησί μας από συγκεκριμένους πρώην αιρετούς και πρώην αξιωματούχους-γνωστούς σε όλους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις