«Ξεφτιλίστηκε» το κράτος-Προαναγγέλονται έλεγχοι στο Δήμο Κεφαλλονιάς από τον …Σαμούρη!!!

Εντάξει όλοι το ξέρουμε ότι επί των ημερών των «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» πλέον οι θεσμοί έχουν απαξιωθεί, ενώ οι Ανεξάρτητες Αρχές σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν ως «όπλο» των κομματικών επιδιώξεων της κυβέρνησης. Αυτό όμως από το να φτάνουμε στο σημείο να προαναγγέλλονται έλεγχοι στο Δήμο Κεφαλλονιάς από Ελεγκτικά Όργανα της Ελληνικής Πολιτείας από τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Σπύρο Σαμούρη ξεπερνάει κάθε φαντασία και πραγματικά θα λέγαμε ότι οι «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» «το τερμάτισαν».

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κεφαλονιά, όπως και επιχειρηματικά συμφέροντα στεριάς ή θαλάσσης «με άκρες» στους «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» που θέλουν να διαπομπεύσουν τον Δήμο Κεφαλονιάς, είναι γνωστό τοις πάσι ότι η προηγούμενη σχετική προκλητική τους προσπάθεια με πορίσματα «της πλάκας» σε βάρος του Δήμου Κεφαλονιάς, έπεσε στο κενό, είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι συντάκτες των προηγούμενων πορισμάτων είναι «υπό έρευνα» για τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις σε βάρος του Δήμου Κεφαλονιάς αφού έφτασαν μέχρι του σημείου να αμφισβητούν τις εγκρίσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της Αποκεντρωμένης και από κατήγοροι κινδυνεύουν να γίνουν κατηγορούμενοι, οπότε απ’ότι φαίνεται, οι ίδιοι «κύκλοι» ετοιμάζουν ένα δεύτερο γύρο πάνω στην απελπισία τους.

Το πράγμα όμως είναι τόσο φαιδρό αφού οι σχετικές «διαρροές» έφτασαν μέχρι και το… Σαμούρη οπότε όλη η ιστορία αρχίζει να θυμίζει τραγέλαφο και παλιά ελληνική κωμωδία που ίσως όμως τελικά να μετατραπεί και σε τραγωδία για τους «αστείους σκευωρούς».

anexarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις